Gulvvarme

Vand- og el gulvvarme i både trægulv og beton i Odense og resten af Fyn

Gulvvarme er både æstetisk og funktionelt, og generelt et godt alternativ til et radiatorvarme. Det er det bl.a. fordi det hverken kan ses eller høres, og fordi det samtidig er en effektiv samt behagelig måde at opvarme din bolig på.
Morud VVS & El har mange års erfaring med både gulvvarme i trægulv samt gulvvarme i beton som kan være enten el- eller vandbaseret.

Vores medarbejderstab har gode kompetencer inden for området, som tit viser sig at være den ideelle varmeløsning for de fleste mennesker – hvad enten det drejer sig om stue, badeværelse, køkken eller værelser.

El Gulvvarme i Odense og på hele Fyn

Hvis du står og skal have varme i dit gulv, skal du tage beslutning om du ønsker at det skal være vandbaseret- eller el gulvvarme. Vi anbefaler til enhver tid el gulvvarme ved mindre rum, hvor energiniveauet er lavt.

En vandbaseret løsning passer derimod til større varmesystemer.

Information om el gulvarme:

  • El gulvvarme er baseret på et net af elektriske tråde, hvori strøm løber igennem og skaber varme
  • El gulvvarme egner sig godt til huse bygget i 1. eller 2. lavenergiklasse
  • Det er muligt både at anlægge el gulvvarme i trægulve og i betongulve
  • El gulvvarme anlægges ofte ved renovering af badeværelse under klinkebelægning
  • Det fylder ikke meget i højden
  • Det giver dig et lunt og behageligt underlag
  • Det er både nemt og billigt at installere

Vil du ringes op?

Gulvvarme i trægulv overalt på Fyn

Ønsker du at anlægge gulvvarme i trægulv, skal du være opmærksom på, at gulvet ikke er for tykt. Er gulvet tykkere end 25 millimeter skal du søge vejledning, eftersom trægulv isolerer godt, og gulvvarme i trægulv kræver derfor oftest højere fremløbstemperatur end tyndere gulvbelægningstyper.

Gulvvarme i betongulv

Gulvvarme i betongulv er en sikker løsning, da beton modsat andre materialer, kan klare en kraftigere opvarmning uden at tage skade. Med gulvvarme i betongulv, får du en jævn og behagelig overfladetemperatur. Ulempen ved betongulv er dog, at det tager længere tid at regulere varmen. Gulvvarme i beton tager derfor længere tid om at varme op og køle af grundet dets massive og tunge materiale.

Medlem af

Morud VVS & El – Gulvvarme i trægulv og beton i Odense og resten af Fyn

Morud VVS & El har en mange årig erfaring inden for el gulvvarme og vandbaserede løsninger som bruges ved både som gulvvarme i trægulv og gulvvarme i beton. Vi udfører et solidt og godt stykke arbejde, og vore engagerede medarbejdere sikrer dig effektive arbejdsprocesser med kvalitetsrige løsninger. Vi holder til i Morud nær Odense på Fyn og installerer vandbaseret- og el gulvvarme hovedsageligt i byerne Korup, Tarup og Særslev

– Gulvvarme i træ, beton eller i et helt tredje materiale.

Kontakt Morud VVS & El

Ønsker du at få et godt tilbud så kontakt os på 65 96 48 00. Her giver vi dig gerne kvalitetsrig rådgivning og vejledning samt et godt tilbud til din bolig.

Vi udfører gulvvarme lokalt i byerne Morud, Odense, Korup, Tarup, Særslev, Søndersø Bogense, Aarup, Søhus og resten af Fyn