Blikkenslager

Blikkenslager­arbejde
– Professionelt blikarbejde i Odense og på resten af Fyn

Morud VVS & El ApS tæt ved Odense på Fyn er specialister inden for blikkenslagerarbejde. Vi har mange års erfaring, med de udfordringer professionen som blikkenslager indeholder. Derfor kan du også roligt vælge os som din foretrukne blikkenslager. Vi prioriterer kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed højt, og vores blikarbejde bærer altid tydligt præg af denne prioritering.
Vi har dygtige blikkenslagere, som med stor ekspertise løser dit blikarbejde inden for både det private, erhverv og det offentlige.

Blikkenslagerarbejde, Odense og Fyn

Tilfredsstillende blikkenslager­arbejde tilbydes overalt på Fyn

Vi har mange kompetencer inden for blikkenslagerarbejde. Står du f.eks. og har brug for en blikkenslager til at renovere eller udskifte tag og tagrender eller renovere din facade, er vi altid klar med en løsning.

Vi ved, at en bygning med årene tager skade i vind og vejr, og i vores blikkenslager-reparationer prioriterer vi derfor kvalitet finish højt.

Fynske Morud VVS & El ApS i Morud udfører blikkenslagerarbejde både i kobber, zink, aluminium og blik på hele Fyn, og bestræber os altid på at levere smukke og kvalitetsrige blikkenslager-løsninger skræddersyet til din bolig. Derfor tilbyder vi som din blikkenslager professionel sparring og inspiration inden for blikarbejde. Vi har eget blikkenslagerværksted, hvor vi kan specialfremstille blikarbejde til din bolig, samt bukke og klippe. 

Vore kompetencer inden for blikkenslagerarbejde omfatter bl.a.:

  • Blikarbejde inden for tagrender
  • Blikarbejde inden for nedløb
  • Blikarbejde inden for fremstilling af tag- og facadeinddækning
  • Blikarbejde inden for skorstens inddækninger
  • Blikarbejde i kobber, zink, aluminium og blik
  • Blikarbejde til den private bolig, den offentlige institution og det selvstændige erhverv
  • Skifertag med naturskifer og eternitskifer

Vil du ringes op?

Blikkenslagerarbejde
– Kvalitet, funktionalitet og holdbarhed tilbydes overalt på Fyn

Vores dygtige medarbejderstab løser opgaver i forbindelse med nybyg, tilbyg, ombyg, vedligeholdelse og reparation. Vi lægger stor vægt på tilfredshed og foretager derfor altid med vore kunder en forventningsafstemning med tilhørende dialog, inden vi går i gang med blikkenslagerarbejdet. På den måde sikrer vi os altid resultater, som lever op til dine personlige behov.

Morud VVS & El ApS tæt ved Odense har kunder overalt på Fyn specielt lokalt i byerne Korup, Tarup, Særslev, Morud men også i andre steder på Fyn eksempelvis Søndersø, Bogense, Aarup og Søhus.

Medlem af

Kontakt Morud VVS & El ApS på Fyn og hør nærmere om vores blikkenslagerarbejde

Har du f.eks. en facade der skal renoveres, en tagrende der skal repareres eller en kvist der skal udskiftes så ring på 65 96 48 00 og få et uforpligtende tilbud.

Mangler du information inden for blikarbejde så tøv ikke med at kontakte os over telefon eller mail – Hos Morud VVS & El ApS på Fyn står der altid en af vores kompetente og dygtige blikkenslagere klar med sin ekspertise og med gode råd.

Vi udfører blikkenslagerarbejde overalt på Fyn specielt ofte i byerne Odense, Korup, Tarup, Særslev, Morud, Søndersø, Bogense, Aarup og Søhus