BWT blødgøringsanlæg til drikkevand

Montering af BWT blødgøringsanlæg til drikkevand mm. for private på hele Fyn

Blødgøring af vand

Hårdheden af vand afhænger af mængden af calcium og magnesium i vandet. Vandet inddeles i seks hårdhedskategorier fra meget blød til meget hård. I de fleste kommuner i Danmark ligger vandet i kategorierne middelhårdt, temmelig hårdt og hårdt.

Det er få kommuner der skrives ind i de bløde kategorier. Vandhårdheden i Odense og alle andre fynske kommuner ligger som udgangspunkt i kategorierne temmelig hårdt eller hårdt. Der er derfor god grund til, at få monteret et blødgøringsanlæg til vand. Nogle af fordelene ved et blødgøringsanlæg er bl.a.:

  • Længere levetiden på f.eks. vaskemaskiner og tørretumblere.
  • Mindre rengøring af husholdningsapparater, baderum og vandhaner
  • Blødere tøj uden brug af skyllemiddel
  • Flottere resultat i opvaskemaskinen
  • Besparelser på rengøringsmidler og skyllemiddel og derved beskyttelse af miljøet

Blødgøringsanlæg til vand minimere kalk og optimerer derved energiforbruget i vand -og varmeanlæg. Der er derfor besparelser at hente i budgettet.

BWT blødgøringsanlæg Fyn

Installation af BWT blødgøringsanlæg

Hos Morud VVS & El ApS installerer og monterer vi to forskellige blødgøringsanlæg. Valget af anlæg afhænger af, hvor mange mennesker der er i husstanden.

BWT AQA BASIC: Dette anlæg anbefales til en husstand på 2-4 personer. Anlægget monteres efter vandmåleren og består af en enkelt kolonne i modsætning til BWT AQA LIFE modellen. Det betyder, at anlægget ikke leverer kalkfrit vand, når anlægget regenerer. Til gengæld tager det kun ca. 25 min for anlægget at regenere, og vandet er kalkfrit med det samme.

BWT AQA LIFE: Ved husstande på mere end 4 personer anbefales dette anlæg. Det monteres samme sted som basic anlægget, men Life anlægget er består af to kolonner og er derfor et større anlæg. De to kolonner betyder, at anlægget også leverer kalkfrit vand under regenereringen.

Begge anlæg har et display der fortæller, hvornår det er tid til regenerering. Regenereringen er nødvendig fordi anlægget optager al kalken, og det skal derfor renses og regenereres. Under rensning skal der blot tilføres sanitabs – som er en særlig form for salttabletter til blødgøringsanlæg – så klarer anlægget automatisk resten. Hvor ofte anlægget skal renses afhænger af, hvor stort vandforbruget er.

Vil du ringes op?

Blødgøringsanlæg til drikkevand hos private – pris og praksis

Prisen på et BWT blødgøringsanlæg afhænger af modellen.
Pris på BWT AQA life fra; 22.000 kr. inkl. Montering.

Pris på BWT AQA Basic fra; 15.000 kr. inkl. montering.

Morud VVS & El ApS leverer anlægget og vi monterer det også. Det er hurtigt overstået, og I får blødt vand med det samme.

Når du køber et BWT blødgøringsanlæg hos os, er du sikker på at få et godkendt produkt. BWT er nemlig certificeret gennem DVGW ’Deutche verein des gas und wasserfaches’ og produkterne gennemgår løbende tests for kvalitetssikring.

Medlem af

Kontakt os om blødgøring af vand i Odense og hele Fyn

Hvis du har spørgsmål til hvilket anlæg du skal bruge, eller hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 65 96 48 00 for yderligere information. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail.

Vi udfører opgaver på hele Fyn, blandt andet Morud, Odense, Assens, Søndersø, Tarup, Korup, Kerteminde, Vissenbjerg, Gelsted, Aarup, Bogense.