Nyt badeværelse

Nyt badeværelse og renovering af badeværelse i Odense, Morud og resten af Fyn

Morud VVS & El ApS på Fyn tæt ved Odense hjælper dig, som enten går rundt med renovering af badeværelse i tankerne, eller som står og skal træffe beslutninger om et helt nyt badeværelse.
Vores kreative og erfaringsrige medarbejderstab leverer altid elegante resultater, hvad enten du drømmer om en klassisk- eller helt ny og moderne stil, eller bare har behov for en renovering af badeværelse.

Nyt badeværelse i Odense og resten af Fyn

Et nyt badeværelse kan virke som en lang og uoverskuelig proces. Derfor sørger Morud VVS & El ApS på Fyn for, at processen under opførelse af et nyt badeværelse kommer til at forløbe så let som muligt med professionel rådgivning fra vores dygtige medarbejdere.
Skal du have nyt badeværelse behøver du hverken at tænke på bestillinger, varelevering eller håndværkere. Morud VVS & El ApS tæt ved Odense tager gerne totalentreprisen på dit projekt om et nyt badeværelse.
Vi sikrer dig en præcis og faglig projektstyring med gode resultater hver gang. Med Morud VVS & El ApS får du et nyt badeværelse af højeste standard ud at gå på kompromis med funktionaliteten.

Vil du ringes op?

Renovering af badeværelse i Odense og på hele Fyn

Trænger du en renovering af badeværelse står Morud VVS & El ApS på Fyn altid til rådighed. Vi ved, at selv en mindre renovering af badeværelse kan gøre store forskelle i forhold til udseende og rumopfattelse.
En renovering af badeværelse er langt fra så omfattende som opførelsen af et helt nyt badeværelse. Men en renovering af badeværelse hvor vi udskifter f.eks. toilet og vask, kan vi give en fornemmelse af et helt nyt badeværelse, og samtidig inden for et overkommelig pris.
Vi tilbyder selvfølgelig også mindre vvs-reparationer, så tøv ikke med at kontakte os, selvom du ikke står og skal have foretaget en større renovering af badeværelse.

Medlem af

Morud VVS & El ApS som din samarbejds­partner

Morud VVS & El ApS tæt ved Odense på Fyn leverer gode og tilfredsstillende resultater med en veluddannet medarbejderstab, som i samarbejde med dig finder frem til den bedste løsning inden for stil og funktionalitet af et nyt badeværelse.

Vi respekterer vore kunder højt og tror på, at vi igennem dialog med vore kunder finder det mest tilfredsstillende resultat til dig, der ønsker enten en renovering af badeværelse eller opførelse af et helt nyt.
Vi arbejder altid ud fra en uproblematisk ordreafvikling således at processen fra levering til opsætning går hurtigt og tilfredsstillende.

Morud VVS & El ApS holder til på Fyn og har derfor også mange tilbagevendende kunder fra hele Fyn såsom Morud, Korup, Tarup og Særslev, som både benytter os, når de skal have foretaget en renovering af badeværelse eller opsætning af et nyt.

Kontakt Morud VVS & El ApS på Fyn

Hos Morud VVS & El ApS er vi klar med et uforpligtende tilbud på 65 96 48 00. Her giver vi dig også gerne rådgivning og inspiration inden for dine drømme om et nyt badeværelse. Yderligere står vi også altid klar med gode råd og løsninger til dig, som ønsker en renovering af badeværelse.

Vi udfører renovering af- og nyt badeværelse på hele Fyn bl.a. lokalt i byerne Morud, Odense, Korup, Tarup, Særslev og Søndersø