Solvarme

Solenergi med solvarme – Opsætning af solvarmeanlæg i Odense, Morud og resten af Fyn

Morud VVS & El ApS nær Odense på Fyn har en årelang erfaring inden for solvarme og opsætning af solfangeranlæg – i daglig tale også kendt som et solvarmeanlæg. Vi installerer professionelt og hurtigt solfangere til dig, der ønsker at investerer i et solvarmeanlæg. Vi sørger derudover for en optimal løsning, hvor solfangeranlægget tilpasses til din individuelle bolig og dine personlige behov.

Solvarmeanlæg Odense Morud Fyn

Solenergi
– udnyttelse af solvarme til din bolig overalt på Fyn

Du får solenergi til din bolig via et solfangeranlæg. Et solvarmeanlæg fungerer således, at solfangeranlægget omsætter solenergien til varme i et lukket kredsløb.
Dette sker uden udsendelse af CO2 og andre skadelige stoffer.
Solenergi med et solfangeranlæg er derfor en god løsning, der tager hensyn til vores atmosfære og miljø. Et solfangeranlæg er placeret udendørs med en eller flere solfangere til at opfange solenergien. Solfangerne, som indeholder vand med frostvæske, forbindes med en varmtvandsbeholder. Frostvæsken i solfangeren varmes op via solvarmen og pumpes herfra til varmtvandsbeholderen. I beholderen afgiver det varmen og løber retur til solfangeren i solvarmeanlægget.

Vil du ringes op?

Solvarme og solvarmeanlæg – En velafprøvet teknologi der sikrer dig solenergi året rundt

Solvarme optaget af solfangeren er en energiform, de fleste vil have glæde af i deres bolig. Et solvarmeanlæg kan typisk dække op helt op til 70 % af dit energibehov. Solenergi med et solfangeranlæg skaffer varme til både opvarmning af rum og vand i din bolig og gør det ud fra en gratis naturressource. Dermed er driftsomkostningerne også meget lave, og investeringen i solenergi med et solvarmeanlæg er derfor hurtigt tjent hjem. Solenergi fra et solvarmeanlæg er et godt supplement til brændefyring, pillefyring eller en tredje varmekilde i efterårs- og vinterperioden, hvor mængden af solenergi, som solfangeranlægget kan opfange, er nedsat.

Medlem af

Solenergi med et kvalitetsrigt solfangeranlæg på hele Fyn

Morud VVS & El ApS nær Odense på Fyn opererer med de ypperste solfangere, der sikrer den mest effektive udnyttelse af solenergi til dit hjem. Vi ønsker at tilbyde et solvarmeanlæg af bedste kvalitet således, at behovet for vedligeholdelse er lavt og produktionen er høj.

Hvis du overvejer et solvarmeanlæg, tager vi gerne forbi din bolig og gennemgår din nuværende energiinstallation således, at vi finder frem til den mest udbytterige løsning for dig.
Morud VVS & El ApS ved Odense har kunder overalt på Fyn specielt lokalt Korup, Tarup, Særslev, Morud men også i andre byer som Søndersø, Bogense, Aarup og Søhus.

Kontakt Morud VVS & El ApS på Fyn og hør mere om solenergi med et solvarmeanlæg

Ønsker du at installere solvarme med et solvarmeanlæg så ring på 65 96 48 00 og få et uforpligtende tilbud til dit hjem.

Hvis du vil have mere information omkring solvarme og solvarmeanlæg, så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar med vores ekspertise både inden for både erhverv og private samt det offentlige.

Vi installerer solvarme med solfangeranlæg på hele Fyn og arbejder meget i bl.a. Odense, Korup, Tarup, Særslev, Morud, Søndersø, Bogense, Aarup og Søhus