Naturgas

Naturgasfyr – Udskiftning af- og service på gasfyr i Odense og på hele Fyn

Morud VVS & El ApS nær Odense på Fyn tilbyder kvalitetsrig service på gasfyr. Vi installerer hurtigt og professionelt et nyt gasfyr til dig, der ønsker høj driftsikkerhed, komfort og god varmeøkonomi. Måske har du allerede et gasfyr, som ikke fungerer optimalt længere – vi foretager nemt en udskiftning af gasfyr så du kan få en velfungerende varmeøkonomi, der oven i købet også er god for miljøet.

Naturgas og naturgasfyr - udskiftning og service i Odense og på Fyn

Naturgasfyr
– Vore installationer af naturgasfyr på Fyn

Fynske Morud VVS & El ApS ligger tæt på Odense, og vi foretager alle former for totalløsninger inden for installation af naturgasfyr.
Vi står altid til rådighed, hvad enten du ønsker udskiftning af gasfyr, installering af nyt gasfyr eller generel service på gasfyret du allerede ejer.
Vores mangeårige erfaring med naturgasfyr sikrer, at vi leverer en effektiv service på gasfyr af høj kvalitet hver gang!
Et naturgasfyr benytter sig af naturgas, der er den reneste af de fossile brændstoffer og derfor også den mest miljørige løsning.

Vil du ringes op?

Beholde dit gamle naturgas fyr eller få installeret et nyt gasfyr?

Har du et gammelt naturgasfyr er der en sandsynlighed for, at dit naturgasfyr brænder med åben forbrænding. Denne form for naturgas er farlig, da flammen er i direkte kontakt med opstillingsrummet og kan i værste tilfælde fører til kulilteforgiftning. Nye naturgasfyr benytter sig af lukket forbrænding. Disse naturgaskedler operer med langt højere sikkerhed og endvidere høj nyttevirkning således, at der både er penge og energi at spare hvert år!
Trænger du til en udskiftning af gasfyr og ønsker du at investere i et nyt gasfyr, kan vi hos Morud VVS & El ApS nær Odense på Fyn, også anbefale denne løsning da et nyt gasfyr med høj nyttevirkning oftest tjener sig selv hjem over korte perioder.

 

 

Medlem af

Morud VVS & El ApS – Ekspert i naturgas­installationer overalt på Fyn

Morud VVS & El ApS nær Odense på Fyn er din lokale ekspert i naturgasinstallationer og opsætter naturgasfyr både inden for det private og erhverv samt det offentlige. Vi har dog serviceret flest private boligejere gennem tiden, hvilket gør, at vi kan medbringe en bred vifte af kompetencer og erfaringer, når vi arbejder. Hermed sikrer vi dig fleksible, velfungerende og optimale løsninger, hvor du får det helt rigtige naturgasfyr installeret!
Morud VVS & El ApS på Fyn har mange tilfredse kunder specielt lokalt i byerne Korup, Tarup, Særslev, Odense og Morud, men også i andre byer på Fyn som f.eks. Søndersø, Bogense, Aarup og Søhus.

Kontakt os hør nærmere om vor service på gasfyr

Har du besluttet dig for, at få installeret naturgas men er i tvivl om, hvilket naturgasfyr du skal vælge, eller trænger du til vejledning inden for udskiftning af gasfyr så skriv eller ring på 65 96 48 00. Her giver vi dig et uforpligtende tilbud til din boligs behov for naturgas, ligesom vi også rådgiver dig hvis eventuelle tvivlsspørgsmål inden for service på gasfyr skulle opstå.

Morud VVS & El ApS laver udskiftning og service på naturgasfyr på hele Fyn bl.a. i byerne Odense, Korup, Tarup, Særslev, Morud, Søndersø, Bogense, Aarup og Søhus

Morud VVS & El ApS er din garanti for en gasservice, der er helt i top. Vi er specialister i alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation af naturgas.

Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand og med vores erfaring, får du ikke en bedre løsning.
Vi gennemfører de påkrævede serviceeftersyn og skræddersyr en serviceaftale til dit behov, så du aldrig behøver bekymre dig om gassen.

Morud VVS & El ApS er altid klar til at rykke ud, uanset om det er hverdag eller weekend.

UDSKIFTNING AF GASKEDEL!

Kontakt John Riber på telefon 40 80 14 46 for en uforpligtende tilbud.