Luft til vand varmepumpe

Billig varmepumpe service i Odense og hele Fyn samt montering af luft til vand varmepumper

Morud VVS & El ApS nær Odense på Fyn er et firma med stor erfaring inden for montering af luft til vand varmepumper samt efterfølgende service af disse.

Vores ekspertise inden for montering af varmepumper sikrer dig funktionelle og solide resultater. Vi sætter en ære i at operere med miljøvenlige energiformer, og prioriterer derfor dette område meget højt. Vi ser i firmaet en stigende tendens til, at folk ønsker at få monteret vedvarende energikilder, både pga. de økonomiske besparelser på længere sigt, men i høj grad også fordi det er et miljørigtig valg.

Ønsker du professionel montering af dette, står vores dygtige medarbejderstab altid til rådighed, og vi har igennem mange år udført opgaver på hele Fyn. Vi har bl.a. udført mange opgaver i byerne: Odense, Morud, Korup, Tarup, Særslev, Søndersø, Bogense, Hårslev, Vissenbjerg, Aarup, Gelsted og Søhus.

Salg og billig montering af luft til vand varmepumpe på hele Fyn

Vi kan tilbyde en fleksibel løsning, der både sikrer dig opvarmning af dit hus og af dit brugsvand. En luft til vand varmepumpe findes i mange størrelser, og kan derfor opsættes til at dække alle dine personlige behov.

Nedenstående er generel information til dig, som gerne vil vide mere om denne type pumpe:

Den udnytter udeluften til at producere alt varmt vand og varme i din bolig.
Den er delt i to dele: en udedel bestående af en ventilator, som trækker luften forbi pumpen, og en indedel, som er selve styringssystemet. Indedelen er tilkoblet boligens centralvarmeanlæg.
Det er både en yderst økonomisk og miljøvenlig løsning.

Vil du ringes op?

Professionelt arbejde i højeste kvalitet

Morud VVS & El ApS kan tilbyde montage af produkter i højeste kvalitet, som er både effektive, miljøvenlige, hurtige at installere og lydsvage i brug.

Vi giver alle vores kunder den nødvendige rådgivning – dette sikrer dig, at du ikke får monteret en pumpe som er hverken for stor eller for lille. Levetiden af en luft til vand pumpe er typisk omkring 20-25 år.

Selvom monteringen af en varmepumpe kan synes at være en dyr løsning, er pengene hurtigt tjent ind igen pga. de store energibesparelser, som du opnår ved at vælge opvarmning af din bolig på denne måde.

Medlem af

Kontakt Morud VVS & El ApS om varmepumpe service mm.

Påtænker du at få denne form for opvarmning af i din bolig så hjælper vi dig med at sikre den bedste og mest fremtidssikre løsning til dit hjem. Kontakt os via mail eller ring på 65 96 48 00 for et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder overalt på Fyn, bl.a. i Odense, Søndersø, Tarup, Korup, Morud og Særslev