Gaseftersyn

Eftersyn af gasfyret? Få regelmæssig service af dit gasfyr – vi har mange års erfaring med gaseftersyn

Service af naturgasfyr

Der findes forskellige gasarter i undergrunden, og naturgas er fællesbetegnelsen for dem alle. Naturgas står i modsætning til biogas, som udvindes af biologisk materiale.

Der er ingen forskel på naturgasfyr og gasfyr. Betegnelsen naturgas bruges blot for at understrege gassens art.

Det er dog forskelligt hvilken betegnelse der bruges, både hos private og professionelle, hvilket godt kan virke en smule forvirrende – men det har altså ingen betydning om du bestiller en naturgasservice eller en gasservice.

Når du bestiller en naturgasservice hos Morud VVS & El ApS på Fyn behøver du slet ikke have sat dig ind i tingene, for vi skal nok guide dig igennem det hele og sørge for, at du har den fornødne viden, om den daglige drift af dit naturgasfyr.

Gaseftersyn, Odense og Fyn

Eftersyn af gasfyr og service af gaskedel

Overvejer du at få- eller har du allerede et gasfyr installeret i huset, skal du vide, at et gasfyr – akkurat som en bil – skal have foretaget service og eftersyn.

Det bør du gøre for at sikre, at din gaskedel/-fyr får længst mulig levetid, og for at mindske udgifterne til reparationer.
Hvis du overholder dine serviceaftaler sikrer du nemlig, at fyret altid er indstillet korrekt, og på den måde kan du undgå mange skader på fyret.

Hvor tit dit fyr kræver eftersyn afhænger af flere ting, blandt andet hvor gammelt fyret er samt hvilken model det er.
Det fleste nyere modeller kræver eftersyn hvert 2. eller hvert 3. år. Det er de færreste kedler/fyr der kræver årlige eftersyn.

Vil du ringes op?

Serviceaftale på gasfyr – Pris og praksis

Vi anbefaler at du laver en serviceaftale, både fordi det er det bedste for dit gasfyr, men også fordi det er faktisk er lovpligtigt, og der bliver hvert år taget stikprøver til sikkerhedssyn. Vi arbejder med alle gasfyr under 135 kW, og er bl.a. specialister i service af gasfyr fra Vaillant.

Når du laver en serviceaftale med Morud VVS & El ApS, holder vores gasmester altid øje med, hvornår det er tid til eftersyn. Du behøver ikke gøre andet, end at åbne for ham når han kommer på besøg. Du får naturligvis altid besked inden han kommer, så du har mulighed for at tilpasse aftalen til din kalender.

 

Prisen på en serviceaftale vil variere afhængig af, hvor ofte dit gasfyr skal efterses.

Medlem af

Gaseftersynet indeholder:

  • Forbrændingskontrol.
  • Kontrol af tæthed på gasrørinstallation.
  • Rensning af brænder, brændkammer, blæser og snavssamler.
  • Kontrol af aftæk.
  • Kontrol af kedelindstillinger.
  • Kontrol af ekspansionsbeholder og sikkerhedsventil.
  • Kontrol af anode i varmtvandsbeholder.
  • Gasservicerapport og servicemærkat.
  • Evt. defekte dele vil blive udskiftet.

Kontakt os om gaseftersyn på Fyn

Hvis du ønsker at lave en aftale med en af vores vvs’ere, eller hvis du har generelle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail, eller kontakte os for nærmere oplysninger på tlf. 65 96 48 00.

Vi har serviceaftaler i blandet andet Morud, Odense, Assens, Tarup, Korup, Kerteminde, Bogense, Søndersø, Aarup, Vissenbjerg og Gelsted, men vi kommer ud på hele Fyn.